Spoed?!
Bel 050-3181418

Nieuws & Actie's

Op dit moment in de tijd kunt u bij ons waarnemende dierenartsen aantreffen die ons team versterken bij de afwezigheid van sommigen uit ons vaste team. Graag hiervoor uw begrip dat u soms een onbekend gezicht ziet.

Stadjerspas actie 2022

We doen ook dit jaar weer mee met de Stadjerspasactie van gemeente Groningen. U kunt, via een coupon van uw Stadjerspas, uw kat met korting laten castreren, steriliseren en chippen. Zonder de persoonlijke chip in uw dier wordt er geen korting op de sterilisatie en castratie gegeven.

Facebook & Instagram

Bezoek ons ook op Facebook:Dierenartsen-Noorderplantsoen

of volg ons op Instagram: dierenartsennoorderplantsoen

Lunch Pauze

Wij zijn tussen 12:00-13:00 telefonisch alleen bereikbaar voor spoedgevallen.

Dat betekent dus dat u voor het maken van een afspraak en het verkrijgen van advies ons kan bereiken van 09:00- 12:00 en van 13:00-17:00 (let op: op woensdag zijn we nog steeds om 16:00 gesloten).

Tevens willen we graag dat u medicatie en voeding komt halen binnen deze uren. Dank u wel voor uw begrip. Wij blijven het prettig vinden als u, voordat u iets komt halen, ons belt zodat we het kunnen klaarzetten. Bij deze wensen we u gelijk een hele fijne zomer toe met uw geliefde viervoeter. Warme groeten van het Team Dierenartsen Noorderplantsoen.